top of page
17-08-2019---Reportaje Encuentro PaRedes__ariana_román_photography-91.jpg

Tallers

Realitzem sessions en grup on a través del treball corporal, les persones participants puguin desenvolupar les habilitats personals i socials. A través de diferents dinàmiques i exercicis que provenen de la dansa, l'expressió corporal, la mediació o la pedagogia creem un espai on les persones se sentin còmodes per mostrar-se i per explorar allò que senten amb cadascuna de les propostes.

17-08-2019---Reportaje Encuentro PaRedes__ariana_román_photography-91.jpg

Busquem moure'ns sense judici i des del plaer. L'objectiu no ha estat mai formar intèrprets professionals sinó utilitzar el moviment per conèixer-nos, empoderar-nos i transformar els nostres entorns a partir d'un procés de reflexió crítica. Es tracta d'apropar la pràctica de la dansa a qualsevol col·lectiu i amb especial atenció a aquells que tradicionalment han quedat exclosos.

 

Volem fomentar les trobades improbables, les sinergies impensables, la vinculació entre persones diferents que no s'haguessin conegut en unes altres circumstàncies.
 
Enmig de tot aquest camí de descoberta personal i grupal encetem un procés de creació escènica col·laborativa on el grup decideix un tema i aborda el seu punt de vista a través del moviment. El resultat d'aquest procés es mostra a la comunitat en un esdeveniment obert que contempla sempre un espai de diàleg i reflexió entre participants i públic.

bottom of page